Fòrum Carrefour

Carrefour seleccionarà 1.300 persones per als supermercats del Vallès Occidental

Les instal·lacions de Foment de Terrassa acolliran els propers dies 26 i 27 de maig una Fira d’Ocupacions organitzada per l’empresa Carrefour en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa. Aquestes dues jornades serviran per a la selecció de 1.300 persones del Vallès Occidental per treballar als supermercats de la cadena repartits per tota la comarca.

El tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, s’ha reunit amb l’empresa Carrefour amb l’objectiu que del total de contractacions, 350 siguin de persones de Terrassa. En aquesta línia, els serveis municipals d’Ocupació i Serveis Socials han establert diferents canals de coordinació interns, per tal que persones que tinguin relació amb els Serveis Socials municipals puguin ser derivats a la Fira d’Ocupacions de Carrefour, en funció dels perfils demandats.

L’objectiu de Carrefour és contractar persones de diferents perfils professionals per incorporar-se de forma immediata i cobrir la temporada d’estiu, amb possibilitats de continuïtat un cop passat aquest període estacional. El contracte que s’oferirà serà de 3 mesos amb jornades que poden ser d’entre 18 i 30 hores setmanals. D’entre els requisits mínims, es demana la graduació en Educació Secundària Obligatòria, domini lingüístic del castellà i del català, motivació per l’ocupació i disponibilitat per assistir a la fira, així com d’incorporació immediata. L’oferta no exclou ningú per la seva edat, de manera que totes les persones en edat de treballar poden optar-hi. Els diferents llocs ofertats són per a caixa, reposició, frescos, manteniment i responsable comercial.

Foment de Terrassa s’encarregarà de fer una selecció prèvia dels candidats a participar a la Fira d’Ocupació, en coordinació amb els Serveis Socials municipals. Per fer-ho, es farà servir a les persones en itinerari de les diferents bases de dades de l’Ajuntament, com Serveis Socials, Foment o Joventut. A més, també es farà una cerca proactiva de candidatures per mitjà de la pàgina web de Foment, amb el que les persones que vulguin participar a la Fira poden inscriure’s a les diferents ofertes publicades al lloc web. Posteriorment, tècnics municipals realitzaran entrevistes telefòniques prèvies per determinar que es compleixen requisits mínims i el grau de motivació per treballar i participar a la fira. En tot cas, serà Carrefour qui decideix finalment qui participa a la fira i quines seran les persones contractades.