Cartellera per “anar a passar-ho bé” al Cinema Catalunya

Setmana de sis dies per passar-s’ho d’allò més bé al Cinema Catalunya. I és que la sala del carrer Sant Pere obrirà en aquesta ocasió també el dilluns, 15 d’agost, al ser festiu. I ho farà amb una cartellera plena de bon humor, a través de dues divertides comèdies.

La primera estrena que arriba a les sales aquest divendres és un homenatge a la dècada dels 80 i a la música dels mítics «Hombres G». Voy a pasármelo bien és una comèdia romàntica, amb tints de musical que encomana una gran frescura i que connecta amb el públic, des de la primera escena, amb salts temporals entre el passat i el present. El director i guionista David Serrano, creador d’altres títols coneguts com ara El otro lado de la cama o Días de fútbol, presenta ara un film ple de nostàlgia positiva protagonitzat per Raúl Arévalo i Karla Souza.

La segona novetat d’aquesta setmana arriba també en forma de comèdia. L’última pel·lícula de l’admirada Diane Keaton es titula Con canas y a lo loco i tracta sobre una noia que està cansada de ser jove i haver de cuidar constantment el seu aspecte físic. De sobte, un bon dia, després d’un estrany succés, es converteix en una dona d’uns 70 anys. Serà llavors quan descobrirà que la vellesa no és exactament el que s’imaginava.

I també, durant aquest cap de setmana llarg, de divendres a dilluns es podrà veure cada dia a les 5h de la tarda una interessant pel·lícula infantil en català. Es tracta de DC Lliga de Supermascotes, un emocionant film que agradarà a petits i grans. Sens dubte, una molt bona opció per gaudir d’una activitat cultural en família. Tot plegat, refugiant-nos de les altes temperatures de l’estiu entre la frescor de la sala fosca del centre de la ciutat.