Casa Del Llibre Marida L’obra De Melcior Comes Amb Gastronomia I Música Balear2

Casa del Llibre marida l’obra de Melcior Comes amb gastronomia i música balear

El Club de lectura de la Casa del Llibre de Terrassa, ha inaugurat  divendres 21 d’octubre, el curs 2022-23 amb  la lectura de Tots els mecanismes, de Melcior Comes, amb la presència de l’autor. L’acte ha tingut lloc al Restaurant El Talaiot.

En aquesta sessió s’ha maridat l’obra de Melcior Comes amb gastronomia balear i música mallorquina. Els assistents van poder degustar sipia amb sobrassada, torradetes amb sobrassada amb formatge de Coinga i cloïsses amb salsa de ginebró.,També han pogut gaudir escoltant Mecanismes, d’Antonia Font (peça de la qual pren el títol l’obra de Melcior Comes), Siau qui sou, de Guillem d’Efak i Salvem ses someres, d’Ossifar.

L’autor ha parlat de la complexitat de la seva novel.la que te entre altres característiques un punt de vista multiperspectiu. També amb un creuament de gèneres literaris com son assaig, teatre, esborranys de novel.la i apunts periodístics.També ha parlat del seu gran objectiu que es escriure alló que se li fa dificil no allò que li es fàcil.

[Fotos: Casa del Llibre de Terrassa]