Casa Gispert rep el certificat AENOR de seguretat alimentària

L’empresa Casa Gispert rep per part d’AENOR la Certificació del Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària, (FSSC 22000). Un document que testifica els requisits que ha de complir un sistema de gestió integrada independentment de les mides i complexitat de l’organització. Un dels aspectes és assegurar la inocuïtat dels aliments durant tot el procés de la cadena alimentària.

A l’acte d’entrega del Certificat celebrat aquest dimarts, en representació de la Generalitat, la sotsdirectora general de Comerç, Montserrat Gallardo, l’alcaldessa de l’Ajuntament de Viladecavalls, Cesca Berenguer, els presidents de la CECOT i de la Cambra Terrassa, Antoni Abad i Ramon Talamàs, i el director territorial de la regió mediterrània d’AENOR, Ángel Luís Sánchez, han pogut fer un recorregut per les instal·lacions del magatzem que Casa Gispert té a Viladecavalls. Casa Gispert és un negoci familiar que va néixer a Barcelona el 1851 amb la venda de productes colonials com cafè, cacau, fruita seca i espècies.

En l’actualitat, al centre de Terrassa hi ha una rèplica de la botiga de la capital, amb fruita seca, crua, torrada i d’altres productes gastronòmics com olis i vinagres que ven a hotels, restaurants i botigues gourmet. Entre les dues botigues i el magatzem, Casa Gispert dóna a feina a unes 25 persones i exporta a 14 països.