Unnamed

Cases de la Música obre el termini d’inscripcions per al Programa de Suport de Creació Musical 2023

Des d’ara i fins el 5 de desembre Cases de la Música tindrà obert el termini per inscriure’s al Programa de Suport a la Creació Musical 2023. Una iniciativa dirigida a formacions musicals emergents de Catalunya que podran presentar candidatura per optar a les beques. Es tracta d’una ajuda de difusió i creació així com oportunitats per actuar en directe en escenaris com el Mercat de Música Viva de Vic i la Fira Mediterrània. A part, el grup seleccionat també podrà gaudir d’un enregistrament en estudi, de la creació i producció de videoclips i d’ajudes en la composició en col·laboració amb la Fundació SGAE.

D’entre totes les propostes presentades en aquesta edició, un jurat professional escollirà una com a Grup Cases de la Música 2023. La formació musical seleccionada gaudirà de tot un programa d’acompanyament i assessorament en la indústria. Tot amb la finalitat d’impulsar i professionalitzar aquest projecte.

Adala, Sra. Tomasa, Suu, Sara Roy, Los Aurora, Relat, Anabel Lee, Maruja Limón o Ginestà, són alguns dels artistes que han pogut gaudir d’aquesta empenta en forma de beques per part de Cases de la Música al llarg dels anys.