Cases de la Música tanca la convocatòria del Programa de Suport a la Creació 2021 amb més de 700 inscrits

Cases de la Música va tancar el passat 15 de febrer la convocatòria al seu Programa de Suport a la Creació. En aquesta ocasió s’han rebut més de 700 sol·licituds, que s’allunyen molt de les prop de 450 que van acollir anys anteriors. Per aquest motiu, els seus responsables es donen 15 dies més per evaluar i escollir les propostes que resultaran becades. Per tant, serà el proper 15 de març quan es coneixeran els noms de totes aquestes formacions, que es publicaran a la seva pàgina web i respectives xarxes socials.

Per quart any consecutiu, Cases de la Música va convocar el seu Programa de Suport a la Creació, que ja s’ha convertit en un dels seus elements principals d’activitat de la xarxa.

En aquesta ocasió va posar a disposició de les formacions novells i/o emergents de Catalunya, més d’un centenar d’ajudes valorades en més de 70.000€.

Totes elles estan centrades en diferents àrees, com la participació a l’escenari de Cases de la Música del Mercat de Música Viva de Vic i de la Fira Mediterrània de Manresa; enregistrament en estudi; producció de directes; càpsules audiovisuals; autoria i composició amb la col·laboració d’SGAE; i actuació als escenaris locals del projecte KM.0 (Manresa i Terrassa).

Formacions musicals com Sra. Tomasa, Drop Collective, Relat, Bcn Ska-Jazz Orquestra, Maruja Limón, Ginestà, Suu o Tribade, entre d’altres, han gaudit d’aquest programa en edicions anteriors.