“Casi el mejor trio de tu vida” enceta el cicle de concerts “Jazz a prop”

“Casi el Mejor Trio de tu vida” és el suggerent títol d’una petita dixieland de tres membres que aquest dissabte ha encetat al Mercat de Sant Pere, el cicle Jazz a prop, el programa per difondre i apropar el popular estil musical tant vinculat a Terrassa. Una banda internacional formada per tres músics, tres instruments i tres països en una barreja d’estils musicals però amb la base de jazz dixieland.

Aquest ha estat el concert que ha encetat el Jazz a prop, el cicle musical que fins el 7 de març ha programat 8 concerts gratuïts en cap de setmana i repartits per diferents espais de la ciutat. Aquesta és la quarta edició que el programa impulsat per l’Ajuntament, compta amb el recolzament de l’Associació de Músics de Jazz de Terrassa, MuJazzt, encarregada de la direcció artística.

Entre l’oferta d’aquesta edició destaquen joves valors locals com Anna Jané que juntament amb artistes com Gemma Plans i el seu quintet, compartiran escenari amb figures de llarga trajectòria internacional. El mateix dissabte al vespre el Centre Cívic Francesc Macià va ser l’escenari del The Newbop Jazz Sextet, una formació de llarga trajectòria i compromís amb el jazz.

El pròxim dissabte serà el torn d’Al•lana, una formació que mostrarà la seva mescla d’estils al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany. El dia 8 serà al Centre Cívic Municipal Montserrat Roig que acollirà la Mar Vilaseca Trio Feat, una formació d’arrel jazzística però amb pinzellades de gospel i soul. El jazz a prop arriba a la seva 23 ena edició com una de les cites de referència dins el calendari cultural i musical de la ciutat. I tot a unes setmanes de començar el Festival de Jazz de Terrassa.