Castellers de Terrassa consciencien sobre el dret a l’habitatge de les persones sense llar

Jornada solidària dels Castellers de Terrassa. La plaça del Progrés ha acollit diumenge la 5a edició de la cita solidària castellera, aquest cop organitzada amb la Taula del Sensellarisme.

Amb l’objectiu de sensibilitzar sobre el dret de les persones sense sostre a tenir accés a un habitatge, la colla blauturquesa ha proposat activitats com classes magistral de ball, música i actuacions de Sagals d’Osona i Castellers d’Esparreguera com a colles convidades. Els Castellers de Terrassa han aprofitat l’actuació per estrenar-se en la categoria de 7 pisos, carregant i descarregant el 3d7 i el 4d7, a més del 4d6p, i tancant la jornada amb un solvent Pd5 i 2Pd4.

Els Sagals d’Osona, per la seva banda, van el 4d6, 4d6p i 3d6, i tancant l’actuació amb un Pd4ps i un Pd4. Els Castellers d’Esparreguera van completar la jornada amb el 3d7, 4d7, 5d6, un Pd5 per sota i dos pilars de 4, un d’ells aixecat per sota.

Un dinar de germanor ha completat una jornada amb la participació d’entitats com Alba, Acau, Càritas, Creu Roja i la Fundació Busquets. En edicions anteriors la jornada s’havia dedicat a malalties minoritàries, diversitat funcional, càncer infantil i salut mental.