Castellers de Terrassa fa pinya contra les malalties minoritàries

Els Castellers de Terrassa fan pinya contra les malalties minoritàries. L’entitat castellera organitza la seva primera Jornada Solidària, una cita de caràcter altruïsta que se celebrarà aquest proper diumenge a la plaça del Progrés. Durant tot el dia es duran a terme un gran nombre d’activitats amb l’objectiu de recaptar fons per lluitar contra la causa.

Tots els beneficis aniran destinats íntegrament a la recerca i la investigació científica d’algunes malalties minoritàries infantils. En aquesta ocasió, la jornada es farà en suport a quatre entitats: l’associació Atròfia Muscular Espinal, l’assocació espanyola de Febre Mediterrània Familiar, Cors Lluitadors de Duchenne i Tots Contra la Istiocitosis.

L’activitat arrencarà a les 11h del matí amb el ritme dels tambors de la batucada, a càrrec de Som Maurina. Els seguirà el ball dels Gegants de Les Fonts i, a les 12h del migdia, els Castellers de Terrassa oferiran una exhibició conjuntament amb la colla dels Vailets de Gelida. A dos quarts de dues se celebrarà un dinar popular pensat per què totes les butxaques puguin aportar el seu donatiu. Amb la col·laboració de Ca n’Aurell Comerç, els assistents podran gaudir d’un menú de paella, beguda i postre per tan sols 5 euros, o també amb l’opció de butifarra per un preu similar. A la tarda hi haurà primer una festa infantil amb inflables, abans de donar pas a les havaneres i al rom cremat. Finalment, la jornada solidària s’acabarà amb la música del grup local Mala Cuna, amb un concert que finalitzarà cap a les 9h del vespre.