Castellers de Terrassa porta a Vilafranca la tercera clàssica de vuit

Els Castellers de Terrassa han actuat aquest cap de setmana a la Diada del Roser a Vilafranca del Penedès acompanyats dels Xics de Granollers, Castellers de Barcelona i els amfitrions, els Xicots de Vilafranca. A pocs dies del 30èaniversari del primer quatre de vuit carregat de la colla (carregat a la mateixa Plaça de la Vila l’1 de novembre de 1987), la colla egarenca ha portat la tercera clàssica de vuit.

Els blauturquesa han obert amb el quart tres de vuit de la temporada. En segona ronda els Castellers de Terrassa han afrontat el cinquè quatre de vuit.  En tercera ronda els de Joan Enric Pujol han afrontat un nou dos de set, castell que aquest tram final de temporada està deixant grans alegries a les files de la colla. Els Castellers de Terrassa han acabat amb dos pilars de cinc simultanis.

Els Castellers de Terrassa tenen la mirada posada en la Diada de la Colla la setmana que ve. Els egarencs actuaran el dissabte 4 de novembre amb els Castellers de Montcada i Reixac i els Castellers de Sant Adrià a la Plaça Vella en la Diada de Vigília. El diumenge, dia 5, els Castellers de Terrassa actuaran al Raval de Montserrat amb Moixiganguers d’Igualada, Castellers d’Esplugues i els Castellers de Berga. Abans, però, els Castellers de Terrassa han organitzat tres assajos de màxims aquest dilluns, dimecres i divendres.

Resum de l’actuació:

–         Xicots de Vilafranca: p4 id4d9f 7d8 2d8f 4d8 pd5 5p4

–         Xics de Granollers 2p4 3d8 4d8 2d7 Vd5

–         Castellers de Terrassa p4 3d8 4d8 2d7 2p5

–         Castellers de Barcelona pd4 3d8 2d8f 4d8 ip6 p5