3d7 Manresa

Castellers de Terrassa tornen a plaça amb castells de 6 i de 7 a Manresa

La diada castellera de la Festa Major de Manresa ha estat l’escenari perquè els Castellers de Terrassa reprenguessin la temporada. Ho han fet acompanyats pels amfitrions, Tirallongues de Manresa, i Colla Castellera de Figueres com a l’altra colla convidada.

Els del carrer Pasteur van iniciar la jornada amb un 3 de 7 sense dificultats. En segona ronda, els blau turquesa van realitzar la torre de sis on van poder estrenar un nou pom de dalt. A tercera ronda van descarregar un ferm 3 de 6 aixecat per sota. En ronda de pilars els blau turquesa van descarregar un molt bon pilar de 5 i després un pilar de 4.

Resum actuació:
Castellers de Terrassa: p4, 3de7, 2de6, 3d6ps, pd5 i p4
Tirallongues de Manresa: 3 p4, 4de7a, id5de7, 4de7, 3de7 i vano 5
Colla Castellera de Figueres: p4, 4de7, 3de7, 4de6a, p5 i 2p4

Els Castellers de Terrassa tornen de vacances iniciant el segon tram de temporada on una de les properes diades destacades es a casa amb la Diada Emili Miró, el seu fundador. On volen plantejar una actuació de màxims per aquesta jornada, per aconseguir-ho estan cridant a files a tots els seus membres als assajos on ja s’hi treballa intensament,

La Diada de l’Emili Miró serà la primera de les grans cites del segon tram de temporada dels blau turquesa, entre les quals hi destaca especialment la participació al concurs de castells de Tarragona l’1 d’octubre.

 

3d7 Manresa

[Font imatge: Castellers de Terrassa]

3d6ps Manresa

[Font imatge: Castellers de Terrassa]

2d6 Manresa

[Font imatge: Castellers de Terrassa]