Catalunya, amb clar accent egarenc, favorita als Autonòmics sub-18 d’hoquei herba

València acull des d’aquest dijous i fins el diumenge 1 de novembre els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub-18 masculí i femení. Catalunya surt com a favorita a fer-se de nou amb els dos títols, amb el permís de Madrid. Les altres dues seleccions participants són la Comunitat Valenciana i Andalusia. Un cop més els dos combinats catalans tenen una alta representació de jugadors i jugadores de Terrassa.

La selecció masculina, que dirigeix l’egarenc Oriol Freixa, està formada per Pol Cabré, Xavi Barutel, Xavi Castelló, Pol Bonastre i Guiu Corominas (Atlètic Terrassa); Pere Amat, Jan Capellades i Jan Riubrugent (Club Egara); Joan Miró, Jan Ribas i Biel Roca (CD Terrassa); Anton Serrahima, Diego Serra, Bruno Font, Aleix Bozal i Santi Pujol (Júnior FC); Jaime Ibran i Guillermo Artigas (RC Polo). Els terrassencs Oriol Torras i Jan Lara fan de primer i segon entrenador, mentre que Jaume Borràs –entrenador de porters- farà les tasques de Supervisor COVID, Hèctor Martínez de cap d’equip i Albert Lis de fisioterapeuta.

L’egarenca Sílvia Bonastre és la seleccionadora femenina d’un equip format per Mar Solà, Núria Carles i Meritxell Vizcaíno (Atlètic Terrassa); Nonna Vancells (CD Terrassa); Montserrat Farrés, Berta Muñoz, Júlia Fernández i Sofia Keenan (Club Egara); Ainhoa Ballesteros, Blanca Órsola, Natàlia Paravati, Beth Ballbé, Anna Gardsjord, Tere Lima, Paula Navarro i Cristina Torres (Júnior FC); Patricia Portabella i Gabriela González (RC Polo). L’staff el completen Flavia Rosso, entrenadora, Roberto Poppa, fisioterapeuta, i Perla Casey, cap d’equip.

Les dues seleccions debutaran dijous contra la Comunitat Valenciana. Les finals seran diumenge, a les 11.00 i 13.00h, la femenina i masculina, respectivament.