Frame La Mesita Del Comedor Retallada

Caye Casas porta el seu segon llargmetratge, ‘La mesita del comedor’, al Festival de Tallinn

‘La mesita del comedor’, segon llargmetratge de Caye Casas després de ‘Matar a Dios’, ha començat el seu viatge pels festivals amb la projecció a la secció a competició ‘Rebels with a Cause’ del Festival de Tallinn (Estònia).

És la història de María (Estefanía de los Santos) i Jesús (David Pareja),  una parella que ja tenen els 40 i acaben de ser pares d’un nen. No passen pel millor moment de la seva relació, però el que no s’imaginen és que la compra d’una tauleta per al menjador es convertirà en la pitjor decisió de les seves vides. Des del comitè de selecció del certamen han dit de la pel·lícula que és “una de les històries més cruels, incòmodes i arriscades de l’actual cinema europeu” i que Caye Casas apareix com “una de les veus més genuïnes i sorprenents del circuit de directors internacionals”.

El film és una producció d’Alhena Production, La Charito Films i Apocalipsis Producciones, i es va rodar a Terrassa. Protagonitzat per Estefanía de los Santos (nominada al Goya per “Grupo 7”, i vista a “Sevillanas de Brooklyn”, “Ama” o “Las leyes de la frontera”, entre d’altres treballs al cinema i a la televisió) i David Pareja (“Matar a Dios”, “Pijamas espaciales”, “Amar es para siempre”), també té al seu repartiment Claudia Riera (revelada a les sèries “Les de l’hoquei”, “Vis a vis” i “El Internado: Las Cumbres”), Josep Riera (“Para toda la muerte”, “Acacias 38”), Eduardo Antuña (“La Comunidad”, “800 balas”, “Matar a Dios”) i, en el seu debut al cine, Gala Flores. Al costat d’ells, Itziar Castro, Cristina Dilla, Claudia Font i Paco Benjumea, amb la col·laboració especial d’Emilio Gavira.