CCOO convoca una concentració estàtica a Josep Tarradellas pel Primer de maig

Comissions Obreres amb el suport d’altres sindicats, partits polítics d’esquerres i entitats socials de Terrassa, convoca una manifestació unitària per commemorar el Primer de maig, dia dels treballadors. Després de la suspensió de l’any passat, aquest cop es recupera la convocatòria en una concentració estàtica que es farà dissabte a les 12 del migdia a l’Avinguda Josep Tarradellas a l’alçada de la plaça de Lluís Companys.

Sota el lema «El país està en deute amb la gent treballadora», es reivindica el paper dels treballadors durant la pandèmia. Els sindicats reclamen la derogació de la reforma laboral i denuncien l’excés de temporalitat en el mercat de treball que provoca un augment desmesurat de l’atur juvenil.

També reclamen avançar en igualtat, la defensa de les pensions i recuperar els convenis col·lectius com a garantia en les condicions laborals a les empreses. D’altra banda aquest dijous s’inaugura una placa commemorativa en record dels 50 anys de la vaga de l’AEG. Un acte ajornat ara fa un any, des de l’aniversari de la llegendària mobilització.