CCOO denuncia “falta d’interlocució” amb l’alcalde

El sindicat Comissions Obreres (CCOO) ha fet públic el seu enuig pel que considera una “falta d’interlocució amb l’Alcaldia de Terrassa”. Aquest matí, el secretari general de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, Enrique Rodríguez, tenia previst reunir-se amb l’alcalde Jordi Ballart i altres membres de l’equip de govern a les 11h. La trobada, però, ha estat anul·lada per part de l’Ajuntament. Des del sindicat lamenten que ja és el segon cop que el consistori suspèn aquesta convocatòria i afirmen que la Comissió Executiva de CCOO a la regió se sent “sorpresa i molesta amb aquesta manca de disponibilitat”, afegint que es tracta d’una “manca d’agenda que no han petit ni organitzacions empresarials ni altres sindicats”.

L’Ajuntament, per la seva banda, ha reprogramat aquesta tarda la reunió. Serà dilluns a les 16h. A més de l’alcalde Ballart, també hi seran presents el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert, i la tinenta d’alcalde de Serveis Generals, Núria Marín.

Comissions Obreres considera que en l’actual crisi sanitària, econòmica i social és “vital compartir estratègies i solucions per a pal·liar els efectes de la pandèmia i no deixar a cap persona enrere”, motiu pel qual s’havia demanat aquesta reunió. CCOO també recorda que ja van presentar a Alcaldia més de 50 mesures concretes per revertir la situació actual, reivindicant espais de concertació que ara mateix han quedat fora del pacte polític presentat per l’equip de govern.