Foto Rp Feministes Trs Acte 8m

CCOO es desmarca de la manifestació de Feministes Terrassa

El sindicat Comissions Obreres no participarà aquest any en la manifestació convocada per la plataforma Feministes Terrassa. La direcció del sindicat lamenta que no s’hagin respectat els acords presos i consensuats en els espais de decisió d’aquesta plataforma.

Segons el sindicat, la falta de democràcia, transparència i de respecte a les decisions col·lectives sumades a les actuacions unilaterals per part d’un dels grups integrants de Feministes Terrassa els ha obligat a no participar en aquesta convocatòria. Aquest 8M, Feministes Terrassa havia decidit visibilitzar i exigir la dignificació dels treballs de cures. Amb aquesta manifestació també volia reivindicar la importància i la necessitat d’uns serveis públics i de qualitat.

Per això CCOO vol deixar clar el seu suport a les reivindicacions de totes les treballadores, incloses les companyes del SAD (Servei d’Atenció Domiciliària) de Terrassa. El sindicat reivindica la seva feina al llarg dels anys per a la millora de les condicions de treball a través de la Negociació Col·lectiva feminista, així com pel drets de totes les dones a un treball digne i lliure de violències masclistes.

La voluntat de CCOO és reconduir la situació des del diàleg i l’entesa i aposta i reconeix la tasca i la necessitat de la plataforma Feministes Terrassa. El sindicat rebla que Terrassa Feminista es mereix cada dia, més enllà del 8 de març, d’un espai lila, plural, inclusiu, democràtic i propositiu.