CD Terrassa Hockey i FUPAR, distingits als Primers Guardons de l’Esport

Aquest dimecres s’han lliurat a Barcelona els 1ers Guardons de l’Esport, impulsats per la Fundació Catalana per a l’Esport en reconeixement a les persones i entitats que treballen per una societat millor a través de l’activitat física i l’esport. El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha presidit l’acte.

En total es van presentar 140 candidats, dels quals se n’han escollit 21 guardonats en sis categories diferents. Dos dels distingits són el CD Terrassa i FUPAR. L’entitat de Les Pedritxes ha estat premiada per la seva difusió de l’esport català al món, a través del 16è Torneig Europeu d’Escoles de Hockey (TEEH).

Per la seva banda FUPAR ha estat una de les sis entitats guardonades dins la categoria “Igualtat d’oportunitats, integració i cohesió social”, per la impulsió de la Lliga BBVA Hockey Plus. Una competició regular d’hoquei creada aquest any per ajudar a la inclusió i la normalització d’aquesta disciplina entre els esportistes amb discapacitat intel•lectual.

A nivell comarcal, han estat premiats el portal Esportistes.cat, de Vacarisses, dins la categoria “Difusió dels valors de l’esport”, i SantCugatCreix, dins la categoria “Educació i esport de lleure”.