Cecot espera que el nou govern implementi mesures per afavorir la competitivitat empresarial

La patronal Cecot celebra la constitució d’un nou govern a l’estat espanyol després de mesos de negociació. La Cecot considera que el període de transitorietat política en què ha estat immers l’estat era negatiu per a l’estabilitat política i no afavoria el bon desenvolupament de les empreses i desitja que la constitució d’un nou govern serveixi per implantar mesures i reformes que afavoreixin l’economia i les empreses.

Amb tot, la patronal Cecot emplaça als partits amb representació al Congrés a treballar per  uns pressupostos que posin solució al problema de finançament català, el dèficit en infraestructures i que ajudin als autònoms i a les empreses a créixer.

La Patronal Cecot farà arribar en els propers dies a tots els representants polítics del Congrés un decàleg amb propostes i reivindicacions per tal de millorar la competitivitat i estimular l’economia. Entre aquestes propostes hi ha la millora del finançament de Catalunya, propostes per millorar la fiscalitat d’empreses i persones autònomes, la necessitat de fomentar la internacionalització de les empreses o propostes per ordenar i fer més eficient el mercat laboral.

Cecot també fa èmfasi en la necessitat de treballar per millorar les prestacions socials a la seguretat social i de les cotitzacions que fan les empreses o d’accelerar la transició energètica orientada en millorar la competitivitat de la indústria, seguint els models del centre i nord d’Europa.