Cecot felicita Iceta pel seu nomenament i li demana que millori la inversió a Catalunya

La Cecot expressa públicament la seva felicitació a Miquel Iceta pel seu recent nomenament com a Ministre de Política Territorial. L’entitat catalana confia que la renovació al capdavant d’un ministeri que considera clau per a l’entesa territorial i per l’impacte en el desenvolupament econòmic i social de Catalunya, hauria de poder provocar un canvi en la tendència i revertir l’actual situació de la ciutadania catalana, que titllen d’injusta. Responsables de la patronal cosideren que el coneixement que Iceta té de les reivindicacions i necessitats del territori servirà per establir ponts per resoldre-les.

Per part del sector empresarial, la Cecot ha demanat sistemàticament que polítics i representants empresarials puguin establir un diàleg fluid, constant i discret que doti de realisme els objectius dels PGE en les inversions que tinguin efecte directe sobre la competitivitat empresarial.

Una altra actuació que la patronal espera del nou ministre és l’acceleració en el traspàs de competències a Catalunya, contemplades a l’Estatut i avalades per dictàmens del TC.