Cecot formació actuarà com a Centre Examinador d’Oxford University

El balanç de les activitats desenvolupades per l’equip de professionals i docents de Cecot Formació durant el primer semestre de l’any han donat com a resultat un índex de satisfacció per part dels alumnes, d’un 8,9 sobre 10.

L’àrea de formació de la Cecot ha reunit aquesta setmana l’equip de formadors i consultors per posar en comú els objectius assolits durant els primers mesos de l’any i per treballar de forma conjunta la programació del proper semestre. En els darrers deu anys, Cecot Formació & Desenvolupament han assolit una mitjana de 970 accions formatives a l’any de les que s’han beneficiat 8.000 alumnes anualment, també de mitjana. El punt més destacable és l’alta valoració d’aquests alumnes pel que fa a l’equip de formadors de qui destaquen l’alta professionalitat de l’equip docent que, en aquests moments, compta amb cent-cinquanta professionals, especialistes en les seves àrees i que compaginen la docència amb l’exercici de la seva activitat professional.

Una de les novetats que ha transcendit de la reunió és que a partir de setembre, Cecot Formació & Desenvolupament serà Centre Examinador d’Oxford University i, per tant, tot l’alumnat que es formi en idiomes a la Cecot podran examinar-se per obtenir la titulació corresponent al Marc Europeu comú de referència per a les llengües (MERC). Fins el moment, només hi havia un punt de certificació d’Oxford University a Terrassa, bàsicament dirigit a alumnes de la comunitat educativa. A partir de setembre l’àmbit empresarial i professional tindrà de referència Cecot Formació per certificar el nivell de llengua anglesa segons el MERC.