Cecot obre la convocatòria als premis al progrès empresarial

Cecot obre la convocatòria als premis al progrès empresarial d’enguany

Cecot reconeixerà iniciatives locals amb impacte social durant la “Nit de l’Empresa”, que celebrarà el 26 d’octubre. Han publicat les bases i obert el termini perquè les empreses i projectes s’hi postulin.

Les 9 categories del concurs premiaran als que destaquin en els àmbits d’eficiència energètica, sostenibilitat, transformació digital, salut laboral i responsabilitat social. Hi haurà, també, guardons per al talent jove.

L’esdeveniment marca una diferència amb respecte del d’anys previs. El nou nom reemplaça al de “Nit de l’Empresari”. És un intent de reflectir el ventall d’actors i actrius que conformen una empresa. En paraules de Xavier Panés, president de la Cecot, això inclou “la propietat, l’accionariat, l’equip de governança, l’equip de professionals de les plantilles i els col·laboradors/es”.

La patronal destaca que la cerimònia és carboni neutral. És a dir, compensa a travès d’aportacions econòmiques les emissions generades per la mobilitat, consum energètic, càtering i comunicacions.

Aquest any, la “Nit de l’Empresa” reprèn el caire itinerant que tenia abans de la pandèmia. La seva 28a edició es durà a terme al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès.