Gent Votant Eleccions Generals

Ja es pot consultar el cens electoral per al 12 de maig

Fins dilluns vinent es pot consultar el cens electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Es pot fer de forma presencial, per telèfon o a través d’Internet.

L’Ajuntament de Terrassa ja ha publicat les llistes del cens electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades per al proper 12 de maig. El cens es podrà consultar fins dilluns vinent, 1 d’abril, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de plaça Didó de manera presencial i individualitzada.

Les persones, però, que prefereixin no desplaçar-se a l’Ajuntament poden fer la consulta a través del servei telefònic d’informació 010 o del web municipal. En aquest mateix web es podrà trobar tota la informació relacionada amb les eleccions: dades dels comicis, col·legis electorals, resultats anteriors, enllaços relacionats, etc.

En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes podran presentar reclamacions a les oficines municipals fins dilluns. Un cop s’hagin resolt les reclamacions per part de l’Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions generals.

L’Ajuntament de Terrassa recorda que és imprescindible figurar al cens electoral per poder votar. Per tant, recomana que verifiquin les seves dades especialment a les persones que podran votar per primera vegada. També aquelles qui han tingut algun tipus de problema amb les dades del cens en les darreres eleccions.

Eleccions Municipals 2023 2

En cas de detectar errors o omissions al cens, es poden presentar reclamacions fins dilluns