Centelles i Ullastrell es reparteixen més de la meitat dels premis del XLVI Ciutat de Terrassa de Teatre

El grup Pierrot Teatre de Centelles s’ha emportat aquest dissabte a la tarda el primer premi Ciutat de Terrassa en la 46a edició d’aquests guardons impulsats des del Casal de Sant Pere. La companyia de Centelles va presentar-hi l’obra «L’inspector», un clàssic de la comèdia teatral que li ha permès fer-se amb vuit premis. El Grup d’Amics del Teatre d’Ullastrell, però, s’hi ha acostat molt: entre els set premis aconseguits, s’ha fet amb els dos guardons atorgats pel públic. Tant el jurat popular com el jurat juvenil han decidit premiar de manera bastant unànime la proposta original de musical infantil «Bruna».

La 46a edició dels premis Ciutat de Terrassa de Teatre ha estat marcada pels imprevistos: dues de les representacions programades es van haver de substituir a corre-cuita, però és que a més, la irrupció de la pandèmia va obligar a cancel·lar els tres últims espectacles, els quals queden ara ajornats a l’edició de l’any vinent, les bases de les quals es publicaran ben aviat. De fet, el nou equip encarregat de l’organització ja té la vista posada en l’edició número 50 que es farà el 2024.

El Ciutat de Terrassa del 2020, però, ja ha viscut moltes novetats: un jurat format per representants dels grups de teatre amateur de Terrassa, un nou disseny dels guardons a càrrec de l’artista Joan Martínez i una entrega de premis que s’ha celebrat a l’aire lliure, a la Seu d’Ègara.