Centenars de ciutadans mostren el seu rebuig a la sentència de “la Manada”

La sentència absolutòria dels delictes d’agressió sexual als cinc membres de “la Manada” ha desfermat la indignació de molts ciutadans. Terrassa s’ha sumat a les concentracions que s’han convocat aquest dijous a les 7 de la tarda arreu del territori.

Centenars de ciutadans s’han concentrat al Raval de Montserrat, on s’han aplegat sota un sol crit: “No és abús, és violació”. Aquesta concentració també ha coincidit amb la celebració del ple municipal, fet que ha obligat a suspendre’l momentàniament perquè els membres del Consistori poguessin afegir-se a la protesta. La pausa s’ha aprofitat per llegir un manifest de protesta sobre la sentència de l’Audiència de Navarra, en què es denuncia la justícia patriarcal i s’exigeix a tota la societat que faci valdre els seus drets per exigir al govern que la llei i els recursos públics estiguin al servei de les supervivents.

Aquesta no és l’única protesta. Els col·lectius feministes han fet una crida a la ciutadania per afegir-se aquest divendres a les diverses concentracions que s’han dut a terme a les 12 davant els Jutjats o als ajuntaments, en cas que no existeixi algun a la localitat.