Centenars de joves participen en una jornada esportiva amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física

L’Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer s’ha convertit aquest divendres al matí en un gran gimnàs. L’Ajuntament de Terrassa i el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa han organitzat una jornada esportiva amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física del 6 d’abril.

L’objectiu no és un altre que promoure l’activitat física saludable i reduir el sedentarisme per a millorar el benestar físic i mental de la ciutadania. Hi ha participat alumnat de quart d’ESO de diferents instituts de Terrassa i persones usuàries del programa d’activitat física saludable “Mou-te”. Malgrat tot, l’activitat era oberta a tothom.

Estadi Martí Colomer

L’Estadi Municipal Martí Colomer ha canviat l’estic per una jornada esportiva amb alumnat de diferents instituts

El programa ha inclòs classes de zumba, body combat, txi khun i gimnàstica dirigides per monitors i monitores del CEVOT, el Club Natació Terrassa i l’entitat Alquímia Interna. Amb aquesta proposta, la ciutat s’adhereix a la campanya “Mou-te, i viu feliç”, una iniciativa engegada per la Secretaria General d’Esport i Activitat Física i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.