Centenars de persones participen en la jornada de germanor del Dia d’Andalusia

Aquest diumenge s’ha tornat a celebrar el Dia d’Andalusia a l’entorn de la Masia Els Bellots de Terrassa. Centenars de persones han participat en aquesta jornada de germanor.

La Coordinadora d’Entitats de Cultura Andalusa de Terrassa (CEAT) i la Federació d’Entitats de Cultura Andaluses a Catalunya (FECAC) són els promotors de la iniciativa.

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega ha assistit al Dia de la Convivència que s’ha fet a l’àrea de picnic de la Masia Els Bellots. Vega ha estat acompanyat del tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado. La coordinadora que aplega les entitats culturals andaluses a Terrassa acostuma a portar a terme al llarg de l’any activitats semblants, que serveixen com a punt d’unió i germanor.

També nombroses entitats andaluses han estat presents en aquest Dia de la Convivència. El Dia d’Andalusia se celebra cada 28 de febrer i commemora el dia de la celebració del referèndum sobre la iniciativa del procés autonòmic d’Andalusia de l’any 1980. En el cas de Terrassa s’ha celebrat aquest cap de setmana.