Cercavila musical i teatre per commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans

Terrassa s’ha afegit aquest dimarts a la commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans. El servei municipal de ciutadania ha organitzat un acte per mostrar el compromís de la ciutat per garantir drets bàsics com la dignitat, la llibertat, la igualtat i la no discriminació.

La plaça dels Drets Humans ha estat el punt de partida d’una cercavila, amenitzada amb música, que ha recorregut diversos carrers fins arribar al Teatre Principal. Abans, s’han fet diverses aturades per llegir alguns articles de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Un cop dins del teatre, en els parlaments, la regidora Teresa Ciurana ha defensat la font de riquesa que suposa per Terrassa la seva diversitat actual. Amb tot, ha reconegut que queda molta feina per fer en la defensa dels drets humans, un fet que hauria de ser intrínsec a la vida de les persones

Per la seva banda, la Síndica Municipal de Greuges s’ha felicitat pel nou Pla de Drets Humans de Catalunya que acaba d’aprovar el Parlament.

L’acte ha finalitzat amb l’obra teatral ‘Quins drets tinc?’ interpretada per l’alumnat de batxillerat artístic de l’Institut Torre del Palau.