Cerclemón fa una donació de 35 equips informàtics per la Fundació Busquets

La comissió Cerclemón encapçalada pel seu president, Santi Ventalló, ha lliurat als responsables de la Fundació Busquets un total de 35 equips informàtics aportats per l’empresa Microblau, membre del Cercle Cecot de Joves Empresaris i associada a la Cecot.

La Fundació Busquets compta amb un programa d’atenció a les persones sense sostre que pretén cobrir les necessitats bàsiques d’aquesta gent. L’entitat disposa d’un centre de dia, un menjador social, un servei de dutxes i cinc llars compartides. Els ordinadors es situaran en les sales comunes dedicades a aquest programa.

El lliurament ha tingut lloc a la seu de la Fundació Busquets i, en paraules de Ventalló, “accions com aquesta són la base de treball d’una comissió com la nostra, és a dir, que Cerclemón ha esdevingut un mecanisme d’enllaç entre les empreses associades al Cercle de Joves o a la Cecot i els projectes socials d’entitats del tercer sector”. Fundada l’any 2000, la Comissió Cerclemón respon a l’objectiu de donar suport a iniciatives solidàries a partir de la voluntat, els recursos i el compromís de l’empresa privada amb la responsabilitat social.

Des de la comissió solidària del Cercle actualment s’està treballant per cobrir la demanda de nous projectes que requereixen de recursos o col·laboració externa per dur-los a terme com és el cas de l’entitat Atendis, que dona resposta a necessitats d’assistència i promoció personal de persones amb discapacitat intel·lectual; o la Fundació Educativa Can Palet que dona suport a infants amb risc d’exclusió social.

A més, Cerclemón col·labora activament en accions de suport i ajuda als infants mitjançant l’organització d’iniciatives ara ja tan consolidades com el Salta Solidari que enguany tindrà lloc el primer dissabte del mes de setembre, el dia 7, a la Plaça Vella de Terrassa on l’organització tornarà a instal·lar inflables perquè les famílies puguin gaudir d’un temps d’esbarjo a l’hora que contribueixen a la investigació de malalties infantils.