Christian Felber participarà en una jornada de l’Escodi sobre l’Economia del Bé Comú

El proper 17 de novembre, l’Escola Superior de Comerç i Distribució (Escodi) organitzarà una jornada per donar a conèixer experiències d’èxit d’establiments comercials i empreses que apliquen els valors de l’Economia de Bé Comú, un moviment econòmic promogut per l’austríac Christian Felber, qui participarà de l’acte.

D’aquesta manera, enlloc de centrar-se en reflectir guanys o pèrdues econòmiques, l’Economia del Bé Comú basa l’èxit empresarial en la dignitat humana, la justícia social, la solidaritat, la sostenibilitat ecològica i la participació democràtica. Molts d’aquests valors s’han convertit en macrotendències  de consum, que s’han vist  accelerades per les conseqüències de la pandèmia sanitària. Cada vegada més clients demanen productes de qualitat, a bon preu i que, a més, siguin sostenibles i ecològicament responsables.

La Jornada d’Escodi se centrarà en l’aplicació de l’Economia del Bé Comú al retail, tindrà caràcter gratuït i es farà per streaming. Només caldrà inscriure’s prèviament a la mateixa web d’Escodi (www.escodi.com).