Christina Rosenvinge presentarà dissabte el disc ‘Un hombre rubio’ a la Nova Jazz Cava

Amb més de tres dècades de carrera a l’esquena, Christina Rosenvinge és l’única artista espanyola que pot presumir d’haver sobreviscut al pop adolescent i d’haver-se convertit en una icona del pop independent, de la cançó d’autor plena de desencís i maduresa. Icona de la moguda madrilenya, la seva maratoniana carrera en solitari comença el 1991 i poc a poc es va fent un lloc en la cançó d’autora. Rosenvinge metamorfosa disc rere disc, el seu nom es fa més gran i el seu rang musical s’expandeix fins a límits desconeguts.

El febrer de 2018 surt a la venda Un hombre rubio (El Segell del Primavera) el seu desè treball en solitari, en el qual Christina s’endinsa en la fortalesa emocional masculina assumint diferents identitats: un pare, un fill, un amant, deixant oberta la possibilitat que per mitjà de l’ús del masculí general en realitat estigui parlant de si mateixa … o de si mateix?

El concert de Christina Rosenvinge forma part de la programació d’hivern del Terrassa Música Moderna.

 

Dades del concert: 

  • Dissabte 3 de novembre de 2018, a les 22:30 h
  • Nova Jazz Cava de Terrassa.
  • Formació: Christina Rosenvinge. Veu, guitarra i Teclats; Toni Díaz, teclats i baix; Juan Diego Gosálvez, bateria; Alejandro Hernanz, guitarra; i Dany Richter, so.

[Font imatge: TMM]