Chus Trujillo: “Volem ser competitius a la Copa i així comparar-nos amb un rival del futbol professional”

Arriba aquest dimecres el primer gran partit de la temporada per al Terrassa FC. L’eliminatòria de la Copa del Rei contra l’Albacete, a partir de les 18.00h. La plantilla s’ha entrenat aquest dimarts a l’Estadi Olímpic amb l’objectiu de passar ronda, tot i que davant tindrà un rival de la Segona Divisió. Tot i el regust amarg de l’empat contra el Cerdanyola, el vestidor s’ha conjurat per competir. Tot i no desvetllar l’equip titular, Chus Trujillo té pensat treure un onze amb garanties.

No entraran en la convocatòria, per lesió, ni Badal ni Gil Muntadas. Aquest últim, per precaució, se’l reserva per al partit contra l’Europa. Tampoc hi serà Lucas Viña, que arrossega una sanció de fa tres anys en partit de Copa contra el València. La Federació no ha estat clar sobre la seva possible participació i el Terrassa no vol caure en una alineació indeguda.

Gil Muntadas Prèvia Copa Del Rei

Gil Muntadas està descartat per al partit contra l’Albacete

S’espera que més de 4.000 persones acudeixen al camp. Ja s’han venut més de 2.500 entrades i tant el soci com els jugadors del futbol base tenen l’accés gratuït. Un ambient festiu, que l’equip agrairà, però es demana que també sigui a la lliga. El partit serà dirigit pel valencià Andrés Fuentes Molina i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Estadi Olímpic Prèvia Copa Del Rei

L’Estadi Olímpic s’està engalanant per al partit de demà