Ciclistes i taxistes signen un acord de bona convivència per l’ús compartit de la calçada

Els ciclistes i els taxistes de Terrassa han signat un acord de bona convivència. Es tracta d’una iniciativa de l’Associació BiciTerrassa Club per fer pedagogia en l’ús compartit de la calçada, davant la manca d’una xarxa de carrils bici segregats. En total, s’hi han compromès un centenar de taxistes de les tres entitats presents a la ciutat: Tele Taxi, Top Taxi i Nou Taxi. La mesura compta també amb el suport del servei de mobilitat i la Policia Municipal.

Per la seva part, el BiTer es compromet a donar exemple no anant per les voreres, circular sempre per la calçada i pels carrils bici quan n’hi hagi i, sobretot, fer pedagogia, respectar les normes i ser empàtics amb la resta d’usuaris de la via pública.

L’acord també contempla trobades periòdiques per valorar les mesures i estudiar quina normativa és la més adient per circular per determinades zones de Terrassa. A més, tots els participants duran a terme actuacions orientades a educar, informar i sensibilitzar la població cap a una cultura de la mobilitat sostenible, saludable i segura, seguint les línies marcades pel Pla de Mobilitat Urbana 2016-2021.