Foto Plaques

Cideyeg instal·la mil plaques fotovoltaiques i evita l’emissió de 160 tones de CO2

Cideyeg l’empresa familiar terrassenca especialitzada en la creació, desenvolupament i impressió de paqueteria, fa un pas en l’estratègia de sostenibilitat ambiental. La companyia ha instal·lat mil plaques fotovoltaiques a la teulada de la fàbrica que té a l’Avinguda del Vallès, al polígon industrial Can Parellada. Una inversió en sostenibilitat que evitarà l’emissió de més de 160 tones de CO2 a l’atmosfera. El repte és transformar l’energia generada per a la seva activitat, en verda i sostenible, i reduir l’emissió de gasos contaminants a l’atmosfera.

La instal·lació es va començar a fer a principis d’any de la mà d’una empresa líder del sector i estarà en ple rendiment a finals d’aquest mes d’abril. Des de l’organització comenten que «el nostre objectiu és generar un impacte positiu i ser part de la solució amb la lluita contra el canvi climàtic i l’esclafament global». L’empresa calcula que la instal·lació dels panells solars evitarà l’emissió de 160,55 tones de CO2, 205 kg de SOX i 145h de NOX, els principals gasos responsables de l’efecte hivernacle i l’escalfament global de la terra. La companyia també treballa la seva matèria primera, el paper i el cartró, amb distribuïdors europeus avalats amb certificacions mediambientals. A més, des de fa un any Cideyeg col·labora amb World Land Trust (WLT) per ajudar a plantar arbres per tot el món.

La companyia Industrial d’Envasos i Estudis Gràfics, l’actual Cideyeg, va arrencar en el sector del packaging i les arts gràfiques ara fa 60 anys, per donar resposta a les necessitats de la Terrassa Industrial. La seva evolució i lideratge són el premi per satisfer el client amb les demandes i exigències de l’evolució del mercat. Avui Cideyeg compta amb un equip de 125 professionals en unes instal·lacions de més de 10.000 metres quadrats que donen resposta a les cada vegada més exigents demandes del mercat.