Cinc Castells de Focs simultanis per acabar la Festa Major de Terrassa 2021

La Festa Major s’acomiada dimecres a dos quarts d’onze de la nit amb un espectacle pirotècnic que canvia de format. Es faran 5 castells de focs simultanis, de 10 minuts de durada aproximadament, que es projectaran al cel des del 4 punts cardinals i des del centre. D’aquesta manera es volen evitar aglomeracions i s’afavoreix la visibilitat des de diversos punts de la ciutat.

Així, a la zona centre, el castell de focs, que tindrà més color i menys soroll, es podrà veure fàcilment des del Parc dels Catalans, el Portal de Sant Roc o la zona sud de la Rambla.

Als barris del nord, l’espectacle es podrà seguir des de la Plaça de Can Roca, el Parc de les Nacions Unides o des dels entorns de l’Institut Torre del Palau, per exemple.

A l’est, des del Parc de la Corneta, el Passeig del 22 de Juliol o els ponts de la Riera de les Arenes.

A l’Oest, des de la Ronda de Ponent (entre el camí de Can Gonteres i el carrer Dom Bosco), la zona propera a l’Institut Les Aimerigues o des de l’espai boscós del Camí de Can Gonteres.

I al sud, l’espectacle es podrà seguir des de l’avinguda de Can Jofresa, la zona sud del Parc de Vallparadís o la zona propera a l’Escola Oficial d’Idiomes.

Es recomana mantenir les distàncies de seguretat entre persones i utilitzar la mascareta a l’espai públic.