Cinc equips terrassencs opten a guanyar la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei herba

Cinc equips terrassencs participen des d’aquest divendres i fins diumenge a la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei herba, que es disputa a les instal·lacions del Club de Campo. Atlètic Terrassa, en categoria masculina, i Club de Campo, en femenina, buscaran revalidar els títols aconseguits l’edició passada.

La Copa del Rei donarà inici amb un dels partits amb més expectació de la jornada entre l’Atlètic i el Polo, segon i tercer classificat a la lliga (11:00h ). Després d’aquest primer creuament serà el torn del Club Egara, que jugarà la segona eliminatòria de quarts de final contra el Júnior (13:15h). En cas de victòria dels dos clubs terrassencs, hi hauria derbi a les semifinals. D’altra banda el CD Terrassa tindrà un debut més complicat contra els amfitrions i líders a la lliga i que surten també com a màxim aspirants al títol (15:00h). L’últim partit de quarts serà el Complutense – Barça.

En categoria femenina, el sorteig va ser capritxós i hi haurà un nou derbi local als quarts de final. Atlètic i Egara s’enfrontaran per una plaça a les semifinals (15:15h). Les de Can Salas arriben en bona forma a la competició del KO, són sisenes a la lliga, però les ratllades estan signant una gran temporada. Ocupen el segon lloc i parteixen com una de les favorites al títol.

Club De Campo, Copa Reina

El Club de Campo és el defensor del títol en categoria femenina (Font imatge: RFEH)

La final femenina es disputarà diumenge (10:45 h) i finalitzarà la competició amb la masculina (14:30 h).