Cinc instituts celebren la gimcana tecnològica “Terrassada 21”

Quatre instituts de Terrassa i un de Matadepera han participat aquest dilluns en una nova edició de la Terrassada21, una gimcana tecnològica per descobrir el patrimoni artístic i cultural de la ciutat. Uns 600 alumnes de Tercer d’ESO han hagut de resoldre enigmes i problemes, fer fotos i editar vídeos, per localitzar en el mapa alguns dels monuments més representatius de la ciutat.

Una Terrassada marcada per la pandèmia i que amb el suport digital, també s’han treballat d’altres competències. En aquesta edició s’ha volgut retre homenatge al món del cinema i la cultura amb entrevistes a actors i cantants i amb itineraris virtuals per una trentena de monuments. Una proposta ben acollida entre les alumnes.

La Terrassada21 ha permès a l’Institut Jaume Cabré junt amb el de Can Roca, el Montserrat Roig, el Torre del Palau i l’IES de Matadepera, conèixer més a fons la ciutat i el seu patrimoni, aquest cop amb l’ús intensiu de les noves tecnologies. La Terrassada és una proposta del 2013 dels Serveis Territorials i que dos anys després es va traslladar a diverses ciutats de l’Estat.