Cinc morts en les últimes hores eleven a set el total de víctimes mortals per coronavirus a Terrassa

En menys de 24 hores han mort cinc persones a Terrassa per coronavirus. Són tres a la Mútua i dues a l’Hospital que s’afegeixen a les registrades dissabte i a mitja setmana a l’Hospital. En total, el Covid-19 ja ha deixat set morts a la ciutat.

A banda de les defuncions el nombre de persones infectades segueix incrementant. Entre dijous al vespre i divendres al matí n’hi ha 33 de noves que sumen un total de 161 infectats. 119 estan ingressats en algun dels dos centres sanitaris. Són 91 a les plantes d’hospitalització i 28 greus a les Unitats de Cures Intensives. Sis persones més són a urgències i 36 en aïllament domiciliari però amb seguiment dels centres sanitaris.

En la seva adaptació a la nova realitat pel coronavirus el L’Hospital de Terrassa ha traslladat les Urgències Pediàtriques a l’espai d’Hospital de Dia, amb accés per l’entrada principal.

A Catalunya s’han registrat aquest divendres 933 nous positius, que ja sumen 4.203. N’hi ha 312 que estan en estat greu, més del triple que no pas ahir. Hi ha 600 treballadors sanitaris que han agafat la Covid-19 pel contacte amb els infectats. Des que va arribar la pandèmia a Catalunya fa tres setmanes ja han mort 122 persones, 40 aquest mateix divendres.