Torneig Estatal Ctt Els Amicss

Cinc palistes del CTT Els Amics disputen el Torneig Estatal a Jaén

El CTT Els Amics Terrassa tindrà cinc representants en el Torneig Estatal que es disputa a Jaén els propers dos caps de setmana. Una competició que reuneix els millors palistes d’arreu de l’estat i on només participen els millors 48 jugadors de cada categoria.

Les germanes Anna i Mireia Pagès en categoria aleví i Maria Miguel·les i Ana Barrau en juvenil seran les quatre palistes representants del club egarenc en el primer cap de setmana. La fase de grups s’iniciarà dissabte i diumenge finalitzarà el torneig amb la disputa del quadre final. Gerard Màdico (sub-21) viatjarà el pròxim cap de setmana i començarà la fase de grups divendres 24. Tots els representants aniran acompanyats de l’entrenador del club Eduard Mayorov.

Més enllà del torneig Estatal, Jaén serà la capital del tennis taula, ja que també es disputarà durant la setmana el Campionat d’Espanya Absolut i la Copa del Rei i de la Reina. Totes les categories es jugaran en el Palacio de Deportes Olivo Arena de Jaén i es podran seguir en directe pel canal de YouTube de la Federació Espanyola de Tennis Taula.

Torneig Estatal Ctt Els Amicss

Font d’imatge: CTT Els Amics Terrassa