5 Persones Desallotjades Per Un Vessament De Gasoil D’una Caldera

Cinc persones desallotjades per un vessament de gasoil d’una caldera de 300 litres

Aquest dissabte hi ha hagut un vessament de gasoil d’una caldera de 300 litres ha obligat a desallotjar una família de 5 persones del seu habitatge al carrer d’Abrucena. La Policia Municipal de Terrassa ha estat alertada pel servei d’emergències a les 10.51 hores sobre l’incident i va coordinar els esforços amb els Bombers i el SEM. 

Segons les primeres investigacions, el vessament de gasoil es va produir de manera accidental a l’interior de l’habitatge. Malgrat aquesta situació de risc, cap persona ha patit lesions en l’incident. Tanmateix, les autoritats han pres la decisió de desallotjar la família per raons de seguretat mentre els equips d’emergència treballaven per resoldre la situació.

Una dotació policial, una dotació de Bombers i personal del SEM s’han desplaçat ràpidament al lloc dels fets per gestionar l’incident. En arribar, es va confirmar que el gasoil s’havia vessat en una àrea considerable de l’habitatge. Els equips d’emergència van treballar intensament per contenir el vessament i recollir el gasoil abocat accidentalment. Minimitzant així el risc de contaminació i altres possibles perills associats.

Durant l’operació d’emergència, els 5 membres de la família afectada van ser traslladats a un lloc segur fora de l’habitatge. El SEM els ha proporcionat atenció mèdica i suport emocional.

[Foto: Policia Municipal]