Cinc títols del Gimnàstic Terrassa al Campionat de Catalunya individual femení

El Club Gimnàstic Terrassa va fer un gran paper en les fase finals dels Campionat de Catalunya individual de gimnàstica artística femenina i masculina, que es van celebrar a Rubí i Sallent. La competició és el pas previ al Campionat d’Espanya, que se celebrarà en la segona quinzena de juny.

Laura Garcia es va fer amb el títol català en Via Olímpica nivell 7 (infantil), mentre que Victoria Valeros va acabar segona a poca distància. A més Garcia es va fer amb la plata en salt i asimètriques i bronze en terra, menter que Valeros va ser or en terra i plata en barra. En nivell 6 (aleví), tercera posició per a Claudia Boada i medalla d’or en terra.

En Via Olímpica nivell 6, 3a posició per a Claudia Boada

En Base 1 Grans, Jana Poll es va proclamar campiona de Catalunya i va penjar-se l’or en asimètrica i plata en barra. En Base 1 Petites, títol també per a Leire Roca, a més de sumar medalles d’or en salt, asimètriques i barra. Carolina Blasco va fer plata en barra, mentre que Leyre Arroyo va ser bronze en el mateix aparell.

En Base 2 Grans, nou èxit del Gimnàstic Terrassa amb el Campionat de Catalunya assolit per Ivet Salmerón. A més la gimnasta va aconseguir les medalles d’or en asimètriques i bronze en barra i terra. En Base 2 Petites, Isabella Aylin Vega va acabar quarta i va obtenir el bronze en barra.

El Gimnàstic va assolir diferents podis en categoria Base

En Base 4 Mitjanes, títol català per la terrassenca Valeria Barreira i dues medalles de bronze per aparells, asimètriques i terra. En Base 6 Mitjanes, medalla de bronze per Yohara Navarro en asimètriques. Finalment en Edat Escolar D4P, or per a Emma Cabrera en terra.

En total cinc títols catalans,un subcampionat i una tercera posició en la classificació general. Tots ells acompanyats per 21 medalles per aparells en artística femenina, amb 42 gimnastes classificades per a les finals, després de les tres fases preliminars celebrades de gener a maig.

Artística masculina

El Gimnàstic Terrassa va participar en la competició masculina amb 9 gimnastes. Cal destacar, en Base 3, les dues medalles de plata d’Aleix Castañer en paral·leles i barra fixa. En Promoció 2, subcampionat d’Oliver Viciana, que a més va asconseguir la medalla de plata en cavall d’arcs i bronze en anelles i paral·leles. Liam Alonso, en aquesta mateixa categoria, va ser tercer amb medalla d’or en anelles i plata en terra. Martí Pérez es va sumar amb un bronze en anelles. Finalment en Promoció 4, Yuriy Catedra va obrenir una medalla de bronze en barra fixa.

Aquestes competicions conclouen els Campionats de Catalunya individual, però l’activitat competitiva continua els mesos de juny i juliol amb els Campionats d’Espanya de Base i Via Olímpica i els Campionats de Catalunya de Clubs.

[Font imatges: Club Gimnàstic Terrassa]