Cinc waterpolistes incrementen a vint la nòmina d’esportistes terrassencs a Tòquio

Cinc waterpolistes incrementen a vint la delegació d’esportistes egarencs que representaran Terrassa als Jocs Olímpics de Tòquio. Bernat Sanahuja i Álvaro Granados, del CN Sabadell i de l’Atlètic-Barceloneta respectivament, debutaran en una cita olímpica. N’ha quedat fora finalment el madrileny del CN Terrassa Alberto Barroso.

En l’expedició també hi seran tres fixes de la selecció espanyola femenina. Les waterpolistes del CN Terrassa Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña. Tant l’egarenca com la rubinenca ja van repetir a Rio de Janeiro, mentre que per a la madrilenya serà els seus tercers Jocs.

A aquests cinc noms s’han d’afegir el futbolista Dani Olmo, que també debutarà en una cita olímpica, i catorze jugadors d’hoquei herba. En l’apartat masculí, finalment la baixa de Joan Tarrés queda coberta pel barceloní Llorenç Piera i no per l’altre egarenc reserva, Albert Beltran. Tot i que el jugador de l’Atlètic i el també reserva Marc Recasens acabaran viatjant, només participaran en cas d’alguna lesió.

Així doncs el combinat espanyol masculí tindrà 9 egarencs: els jugadors del Club Egara Quico Cortès, Pau Quemada i Pepe Romeu, els de l’Atlètic Marc Sallés i Marc Boltó (debuta en uns Jocs) i els del Polo David Alegre, Xavi Lleonart, Roc Oliva i Vicenç Ruiz. En la selecció femenina són 5 les jugadores: Clara Ycart i Júlia Pons (debuten en una cita olímpica), del CD Terrassa, Berta Bonastre, de l’Egara, i Georgina Oliva i Carlota Petchamé, del Júnior FC.

Aquests 20 esportistes superen els representants de la ciutat a Rio de Janeiro, que en van ser 19, i iguala la xifra d’olímpics de Barcelona 92. De moment, però, el rècord ho té Pequín 2008 amb 22.

Álvaro Granados debutarà en uns Jocs a Tòquio

El jugador terrassenc del CN Sabadell, Bernat Sanahuja, és un dels convocats