Cinquè lloc del terrassenc Llorenç Álvarez al disc curt de patinatge artístic dels World Roller Games

Aquest dijous Llorenç Álvarez ha debutat als World Roller Games. El patinador del CPA Ripollet és l’únic esportista egarenc en aquesta competició. Álvarez ha participat en el disc curt de la modalitat Lliure d’Artístic, que s’ha celebrat al Palau Sant Jordi, i ho ha fet amb la seva millor classificació en un Mundial, un meritori cinquè lloc. El terrassenc ha sumat 66,12 punts, una puntuació però que no l’ha apropat al podi.

La medalla d’or ha estat per al gran favorit, l’italià Luca Lucaroni, amb 88,45 punts, demostrant així la seva superioritat respecte als seus rivals. El paper de la delegació espanyola, però, ha estat molt important, perquè els dos companys d’Álvarez, Sergio Canales i Pere Marsinyach, han ocupat el segon i tercer lloc, respectivament. En quart lloc s’ha classificat l’italià Alberto Maffei.

El cinquè lloc del terrassenc, però, li permetrà disputar el programa llarg, que tindrà lloc aquest dissabte a la tarda. Podeu veure en aquest vídeo l’actuació completa d’aquest dijous.