Cinquena posició de Sergi Cebrián al World Bowhunter Championship de Tir amb Arc

Sergi Cebrián va ser un dels 1.600 arquers que van participar del 18 al 23 de juny al World Bowhunter Championship, celebrat a Castellina in Chianti (Itàlia). Aquesta modalitat de competició és la variant més popular i pretén ser una simulació del món de la caça amb tir amb arc.

El campionat es desenvolupava en quatre jornades. A la primera (Hunting), l’egarenc va acabar amb 324 punts i es va col·locar en vuitena posició. A la segona jornada (3D estàndard), Cebrián va totalitzar 348 punts, remuntant a la cinquena posició. A la tercera (Animal Unmarked), el tirador del Club Arquers Terrassa va liderar el grup capdavanter, però el desconeixement de la normativa i tot un seguit de despropòsits van provocar que fes tres nuls, mantenint-se en la cinquena posició. Al quart dia, Cebrián només podia aspirar a conservar el cinquè lloc o esperar una greu errada dels primers classificats. No va ser així i l’austríac Harald Niederegeer es va emportar el triomf.

Durant aquest mes de juliol Cebrián prepararà el Campionat d’Europa de Camp de Hannover, especialitat de l’arquer egarenc.