Cinquena posició del Gimnàstic Terrassa en la segona fase de la Liga Iberdrola

Palma de Mallorca va acollir la segona fase de la Liga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina, amb la participació d’un Gimnàstic Terrassa que es va guanyar el dret a competir gràcies a la permanència assolida en la primera fase. Amb un equip rejovenit, integrat per Vicky Valeros, Noa Granados i Laura Garcia (10 anys) i Noa González (13 anys), i en plena construcció, el Gimnàstic Terrassa va aconseguir una meritòria cinquena posició, a només mig punt del quart lloc del Salt.

Va destacar l’actuació de Vicky Valeros en els aparells de salt i barra, tot i que la resta de gimnastes joves van rendir a un gran nivell. Davant la baixa d’Iris Espigares, Laura Gamell va aportar ofici i experiència en el seu torn, amb una bona actuació en barra, terra i assimètriques. Per la seva banda Clara Navarro i Claudia Villalba van dur el major pes de l’equip, tot i l’ensurt de Villalba en assimètriques i que va acabar amb un esquinç de turmell.

Tercera fase, a Terrassa

El pavelló del Pla del Bon Aire serà la seu de la tercera fase de la Liga Iberdrola, després de l’acord al quan han arribat la Real Federació Espanyola de Gimnàstica amb el club egarenc. Això constituirà una autèntica fita per al Gimnàstic Terrassa, després dels campionats de Catalunya que ha organitzat aquest mateix any, ja que esdevindrà la competició gimnàstica de més nivell organitzada mai a la nostra ciutat.

Claudia Villalba va ser una de les gimnastes destacades de l’equip egarenc (Font imatge: RFEG)

Equip del Gimnàstic Terrassa a Palma de Mallorca (Font imatge: Gimnàstic Terrassa)