Circontrol busca talent jove per ampliar la seva xarxa de professionals

L’empresa Circontrol, especialitzada en pàrquings eficients i punts de recàrrega de vehicles elèctrics, està buscant talent jove amb l’objectiu d’ampliar la seva xarxa de professionals a través de la campanya Charging the future.

La iniciativa, adreçada a estudiants o recentment titulats, amb perfils d’enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica i telecomunicacions, enginyeria industrial, enginyeria mecànica, enginyeria d’electrònica industrial i control automàtic, enginyeria informàtica, enginyeria de xarxa i sistemes de telecomunicacions.

Open Day amb els candidats

De totes les candidatures presentades, el departament de Recursos Humans seleccionarà els 15 candidats que més s’ajustin als perfils que necessita l’empresa i els convocarà a un Open Day a les instal·lacions que té l’empresa a Viladecavalls. Durant la jornada, els candidats hauran de realitzar una activitat de teambuilding a través de la qual l’empresa pretén detectar els perfils més competitius.

Els interessats poden presentar la seva candidatura, omplint aquest formulari explicant qui són i quines són les seves motivacions.

page1image45065024