Cirsa Plaques Fotovoltaiques

Cirsa instal·larà dues plantes fotovoltaiques a dos dels seus centres gràcies a un acord amb Nexus Energia

Amb l’objectiu de millorar la competitivitat i la sostenibilitat, Cirsa ha apostat per Nexus Energia per a la implementació de dues instal·lacions d’autoconsum amb una potència de 305,8 kWp en dos dels centres del grup a Terrassa i Sant Cugat del Vallès.

Nexus Energía, vuitena comercialitzadora d’electricitat i gas a Espanya i representant de productors renovables, serà responsable de fer la inversió en l’execució dels dos projectes, així com la seva operació i gestió durant els 7 anys de durada d’acord de compravenda d’energia. A la finalització del contracte, ambdues instal·lacions passaran a ser propietat de Cirsa.

Una de les instal·lacions estarà situada a les oficines centrals de Cirsa a Terrassa, amb una potència de 116 kWp i produirà el 28% de l’energia consumida. La segona instal·lació s’ubicarà a la coberta dels pàrquings d’un dels centres a Sant Cugat del Vallès, tindrà una potència de 189 kWp i autoproduirà el 17% del consum. La instal·lació fotovoltaica de Terrassa representarà un estalvi a CO2 de 49 tones CO2 i la de Sant Cugat de 79 tones CO2 a l’any.

El projecte d’autoconsum permetrà al Grup Cirsa produir un volum d’electricitat renovable autogenerada a les seves instal·lacions, i beneficiar-se de la compensació dels excedents d’autoconsum a través d’un PPA signat amb Nexus Energía. Així, la companyia continuarà contribuint a la lluita contra el canvi climàtic com a part dels seus objectius a ESG.

El nostre compromís amb la reducció de la nostra empremta de carboni passa per la generació de tota la nostra pròpia energia renovable, i aquest és un altre pas important en aquesta direcció“, afirma Carlos Duelo, Director de Sostenibilitat i ESG de CIRSA.

Estem especialment contents d’acompanyar el nostre teixit empresarial en la seva aposta per l’autoconsum, contribuint a reduir-ne el cost energètic, millorant-ne la competitivitat i accelerant-ne els plans de descarbonització. Nexus Energía es posiciona com el seu partner en la transició energètica, oferint un servei energètic integral i fent inversions en actius energètics renovables” destaca Miguel Fandiño, Director Comercial de Nexus Energia.