CIRSA obté 164 milions de benefici operatiu en el primer trimestre de 2024

La multinacional del joc CIRSA ha registrat durant el primer trimestre de 2024 uns ingressos d’explotació de 513 milions d’euros. En aquest temps el seu benefici operatiu ha estat de 164 milions. Aquestes xifres suposen un increment del 6,3% i 8,6%, respectivament.

Segons la companyia, aquests resultats confirmen la sòlida tendència de creixement del negoci. L’empresa explica que responen a la seva estratègia d’enfocar-se en mercats clau i de millorar contínuament l’oferta i la qualitat de servei.

En aquests tres primers mesos de l’any, CIRSA ha incorporat 7 nous casinos a Colòmbia i ha obert operacions amb Sportium a Puerto Rico.

D’altra banda, la companyia ha publicat el nou informe d’ESG 2023. El document recull els seus compromisos i resultats en matèria de medi ambient, responsabilitat social i governança.

Tot plegat, en un moment clau per a la multinacional. Fa pocs dies ha fet pública la seva intenció de sortir a borsa. Una opció que agafaria força tenint en compte els comptes de CIRSA i el seu creixement.

CIRSA