Ciutadania i entitats participen massivament a la Fira Modernista Virtual

Milers de persones i més de setanta entitats i associacions s’han sumat aquest passat cap de setmana a les diferents activitats organitzades per recordar la celebració de la Fira Modernista de Terrassa.

Més de 70 entitats, empreses, associacions o institucions han participat de la iniciativa impulsant nombroses activitats a través de les xarxes socials

Els perfils de Facebook de @firamodernistadeterrassa i @terrassaturisme han registrat un total de 88 mil impressions de la pàgina, més de 3.000 interaccions, 600 comparticions i 3.600 clicks.

Per altra banda, els perfils d’Instagram @firamodernistadeterrassa i @terrassaturisme han aconseguit 416 mil impressions, amb un total de 3.725 visualitzacions del perfil, 9.135 m’agrades i prop de 300 comentaris. Unes xifres a les que cal afegir les més de 500 històries (stories) creades a Instagram i Facebook, que han comptat amb mencions al perfil de @firamodernistadeterrassa.

Pel que fa al perfil de Twitter @visitaterrassa, s’han registrat un total de 146 tuits, 254 m’agraden i fins a 354 mencions. A més, cal afegir que les publicacions etiquetades amb el hashtag creat per la campanya #ViuLaFiraModernista a Instagram ha registrat 707 publicacions, 3.614 impressions i 252 m’agrada.

Concurs d’Instagram

D’altra banda, i fins avui dilluns, s’han presentat un total de 480 fotografies a la vuitena edició del concurs d’instagram #FiraModernistaTrs2020. El concurs continuarà obert fins el proper 17 de maig, i les persones interessades en participar només han de fotografiar elements vinculats al patrimoni modernista de la ciutat o imatges relacionades amb el modernisme o la Fira Modernista i compartir-les a Instagram amb l’etiqueta #FiraModernistaTrs2020. La relació d’imatges premiades es publicarà a finals del mes de maig als perfils @firamodernistadeterrassa i @terrassaturisme