Ciutadans afirma que el TSJC els dona la raó en el cas de la pancarta independentista a l’Ajuntament

Ciutadans ha anunciat un nou revés judicial per a l’Ajuntament de Terrassa. I és que, segons afirmen des del partit liberal, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) els ha donat la raó, diuen, en el cas de la pancarta independentista a la façana del consistori. La sala quarta del TSJC ha estimat totalment, afirmen, el recurs d’apel·lació que havia presentat el partit liberal. 

Sota el lema “llibertat presos polítics”, la pancarta instal·lada per ERC a la façana de l’Ajuntament va ser un cavall de batalla de Ciutadans, que va requerir a l’alcalde per retirar-la i, a més, va denunciar a la corporació “per fer un ús partidista dels edificis públics”. 

La sentència del TSJC, segons el partit taronja, contradiu les tesis de l’Ajuntament i afirma que “els edificis consistorials son béns de domini públic sobre els quals no hi ha una cessió privativa”. 

Finalment, la portaveu de Cs a Terrassa, Isabel Martínez, ha assegurat que seguiran atents per denunciar qualsevol vulneració de drets que es pugui fer des del consistori.