Ciutadans alerta que sense el PSC perilla el Pacte de Ciutat

El portaveu local de Ciutadans, Javier González, alerta que perilla el Pacte de Ciutat, arran dels suposats insults del PSC a l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart. Ciutadans insta al soci de Govern de Tot per Terrassa, Isaac Albert, a mediar perquè el PSC torni a les taules de treball del Pacte. González fa costat al PSC i critica que Ballart doni per bones les informacions en un mitjà local “sense abans haver verificat la seva autenticitat”, i així li ha traslladat a l’alcalde a través d’un missatge.

Ciutadans considera que sense el PSC que ha deixat d’assistir provisionalment a les reunions del Pacte de Ciutat, “no es podran concloure els treballs de forma satisfactòria sense la participació del PSC” perquè només és posible “un pacte des del màxim consens”. En aquest sentit el portaveu taronja afegeix que “s’ha de restablir la normalitat democràtica i recuperar la decència i el respecte polític i personal” perquè “és impossible acords a la tarda amb qui al matí ha validat suposades injúries contra un company de consistori”.

González conclou amb el seu compromís amb al Pacte de Ciutat que ha de ser compatible amb “la crítica política, però insostenible en un context de faltes de respecte reiterades cap a membres de l’oposició”. Per González la ciutat necessita “un alcalde seriós que lideri la recuperació económica i no les bregues a twitter”.